Linii de produse

Termeni & Conditii
Prin inregistrarea ca utilizator şi efectuarea unei solicitări ca utilizator al website-lui babaria.ro , clienţii confirmă că au luat la cunostinţă si că au inţeles şi acceptat condiţiile vanzării in aceşti Termeni

Utilizarea Situ-ului babaria.ro

Permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în afara clauzelor prevăzute prin prezentul contract este răspunzător în faţa legilor care le protejează.
Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare
Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată.
 

Fraudă
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul site-ului www.babaria.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.babaria.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele şi produsele Babaria  sunt disponibile în limita stocului. Preţurile produselor pot fi modificate fără nicio comunicare prealabilă.

 

Comanda
Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda sau la nr 0745305607 sau se poate trimite un email la adresa comenzi@babaria.ro
 

 

Comanda poate să fie refuzată în următoarele cazuri:
- Exista una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate
- Plata nu este finalizată
- Nu exista produsele pe stoc

- Informatiile de contact/adresa furnizate de catre client au fost eronate
 

 

Livrare

Produsele comandate in magazinul babaria.ro se livreaza prin curierat rapid ( la cerere ) sau prin Posta Romana la adresa clientului.Daca modul de livrare nu este specificat in formularul de comanda,livrarea se va face automat cu Posta Romana.

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (de luni pana vineri) livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.
Pentru comenzile plasate in zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale) livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.
Datorita programului firmelor de curierat sambata si duminica nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Plata ramburs pentru produsele pe care le-ai comandat se va face in numerar, direct curierului la predarea coletului.
In functie de locatie ,valoare si greutatea coletului costurile de trasport pot varia intre 15-40 lei.

In Romania,Posta Romana coletarie 13 lei - plata ramburs

 

Returnare produse

Va rugam sa trimiteti o solicitare scrisa la adresa de e-mail vanzari@babaria.ro
Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe babaria.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor in una din situatiile de mai jos:

-produsul este diferit decat cel comandat de dumneavoastra;

-indicatiile produsului specificate pe site-ul nostru nu coincide cu specificatiile produsului primit

-produsul este defect


Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email prin care renuntati  produsul.
Vă rugăm ca în momentul primirii produselor să verificaţi integritatea acestora şi în prezenţa curierului să semnaţi de primire. Daca la primirea coletului, produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt telefonic la numarul 0745305607 sau la adresa de e-mail vanzari@babaria.ro
. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat ( posta sau Curier rapid)va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa ne anuntati. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula.
Daca produsul este diferit decat cel comandat de dumneavoastra;
sau indicatiile produsului specificate pe site-ul nostru nu coincid cu specificatiile produsului primit, atunci produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de babaria.ro Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.
       

Returnarea produsului de catre client sau inlocuirea cu altul similar se va face numai  prin posta romana.
 

 

Deteriorarea in timpul transportului
Operatorul magazinului online babaria.ro nu este raspunzatoar pentru eventualele deteriorari sau sustrageri a marfii pe timpul transportului catre beneficiar. Totuşi, dacă bunurile sunt deteriorate sau furate în timpul transportului de la client către operator  în circumstanţele unei returnări a bunurilor, clientul este răspunzător. În cazul unui semn evident de deteriorare (ambalaj rupt, deformare, etc), clientul trebuie să refuze livrarea pentru evitarea unor posibile complicaţii în reclamarea bunurilor deteriorate.