A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: models/products_m.php

Line Number: 177

Babaria Crema Anti-imbatranire, Antirid cu Venin de Sarpe/ SYN-AKE 50ml(Crema de zi si noapte)

Linii de produse

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: models/products_m.php

Line Number: 177

Babaria Crema  Antirid cu Venin de Sarpe/ SYN-AKE  50ml(Crema de zi si noapte)

Babaria Crema Antirid cu Venin de Sarpe/ SYN-AKE 50ml(Crema de zi si noapte)

Dragoste la prima muşcătură?  Laboratoarele Babaria au dezvoltat aceasta crema cu efect de multi bazata pe un peptid sintetic care imită activitatea substantelor găsite în veninul Viperei Templului (Tropidolaemus Waglerrin) din Malaezia. Babaria  a dezvoltat şi este dovedit pentru ca ajuta la o buna prevenire a ridurilor de contractie.Muschii se contracta imediat ce crema este absorbita in piele, efectele sale sunt prezentate ca până la 36% a doua zi.Reducerea ridurilor în creştere cu până la 82% după două ore când acesta este de lucru la maxim. Efectul dureaza până la patru zile.studiile clinice  efectuate cu 4% concentratie,  folosind 45 de voluntari de 28 de zile aplicarea produsului de 2 ori pe zi, au arătat că acesta reduce ridurile de pe frunte cu până la 52%.si  reduce ridurile cu până la 82% pentru muşchi de pe obraji.Lasa pielea dumneavoastră cu senzaţie de super neted si moale.


-Revitalizeaza pielea si reduce semnele imbatranirii
-Diminueaza si trateaza aparitia ridurilor
-Stimuleaza renasterea celulelor pielii
-Hidrateaza si produce un colorit sanatos al pielii
-Renaste frumusetea
-Pielea devine moale si matasoasa
-Potrivita pentru toate tipurile de ten
 
Mod de utilizare: se aplica cantitatea de crema pe zona afectata de riduri si linii, se maseaza usor pana cand crema este absorbita complet de catre piele. Se poate folosi si in timpul zilei, cu aceleasi rezultate spectaculoase, mai ales de catre cei cu multe riduri.

 

FARA PARABENI

 
 Ingredienti:
Aqua, Glicerina, Pentylene, glicol, alcool stearic, izopropil miristat, cetil alcool, Ceteareth-20, Butyrospermum parkii, Dimethicone, Dipeptide Diaminobutyroyl, Benzylamide diacetatul (SYN-AKE 4%), Tocopheryl Acetate, Parfum, de sodiu Carbomer, BHT, EDTA , Terasodium, acid citric, benzil benzoat, linalool, alfa-lsomethyl, Lonone
 
 

 

 

Economisiti: 41.00 RON

 

120.00 RON

79.00 RON